Bani pentru familiile tinere! Mihai Coteț: „Foarte multe primării au votat la acest început de an astfel de simulente!”

0

Consilierii locali liberali s-au lovit încă de la lansarea ideii de a acorda un stimulent familiilor tinere la venirea primului nou născut de refuzuri din toate părțile, susține Mihai Coteț, ales local și președine al PNL Pitești. Liberalul a declarat că acest proiect este în vigoare în mai multe orașe și municipii din țară, proiect care a fost votat de consilieri, indiferent de culoare politică.

„Ne dorim să prindem în buget un stimulent pentru noile familii la nașterea unui nou născut. Este un proiect pe care ni l-au cerut piteștenii. Această sumă este una mică și acoperă o parte din primele cheltuieli. Suntem convinși că este un proiect vital, mai ales în condițiile că toate prețurile au crescut. De asemenea, foarte multe primării au votat la acest început de an astfel de simulente.

La sfârșitul lunii ianuarie, același proiect a fost votat în Consiliul local Ploiești, acesta fiind votat și de PNL, și de PSD. Avizele negative au fost date la ordin politic. Din partea unor birocrați din primărie ni s-a pus întrebarea dacă vine Curtea de Conturi și ne cere banii înapoi. Din punctul meu de vedere, această întrebare este ridicolă. Se dorește respingerea proiectului din cauza orgoliilor. Sunt foarte multe mame singure și familii cu venituri modeste. Piteștiul nu este generos cu tinerii. Îi rog pe domnii consilieri să voteze pentru cetățeni și nu politic. Încă mai cred în bunacredință a colegilor. Nu mă voi opri cu acest proiect” a declarat Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata