Bani pentru investiții în comuna Domnești! Zeci de străzi vor fi asfaltate!

0

Comuna Domnești a primit din partea Guvernului României, prin programul național Anghel Saligny suma de opt milioane de lei, a anunțat primarul Ion Doru Smădu. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea a 14 străzi din localitate, unde aproximativ 70% din infrastructura de utilități, apă, gaz, canal există pe aceste drumuri care vor intra în reabilitare completă, iar pentru cele care nu beneficiază de aceste servicii a fost depus un nou proiect la Compania Națională de Investiții.

Este vorba despre străzile Frății Crăciun, Mihail Kogălniceanu, Primăverii, Înv.Hanescu, Mihai Eminescu, Gheorghe Doja, Transilvaniei, Frații Andreiasi, Octavian Goga, Serg.Ștefan Petrescu, Tudor Vladimirescu,  Anton Pan, Iazului și Petre Ionescu Muscel.

 „În paralel am depus la CNI, în vederea finanțării, proiectul pentru extinderea canalizării  pentru străzile care nu beneficiază de aceste utilități. Pe această cale, doresc să îi mulțumesc președintelui Senatului, doamna Alina Gorghiu pentru sprijinul și dragostea pe care le-a arătat comunei Domnești” – Ion Doru Smadu, primarul comunei Domnești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata