Bani pentru prospeții părinți! Consilierii locali PNL: „E timpul ca și Piteștiul să aibă grijă de tinerii lui!”

0

Consilierii locali PNL Pitești au inițiat un proiect de hotărâre prin care proaspeții părinți să primească un stimulent de 2.500 lei pentru nou născuți. Liberalii suțin că în ultimii ani natalitatea a scăzut drastic în municipiu, iar această sumă ar ajuta și stimula fiecare familie pentru venirea pe lume a unui copil.

„Populația Piteștiului s-a diminuat considerabil. Piteștiul este din ce în ce mai îmbătrânit. Numărul de nou-născuți a scăzut simțitor în ultimii 10 ani. Toate acestea ar trebui să reprezinte motive de îngrijorare pentru orice administrație locală responsabilă. Consilierii PNL Pitești au propus Executivului acordarea unui stimulent financiar de 2.500 de lei pentru nou-născuți.

Nu este o sumă mare, dar contează pentru orice părinte pentru care venirea pe lume a copilului presupune cheltuieli deloc neglijabile. Administrațiile locale au obligația, prin lege, să ocrotească familia, prin măsuri economice și sociale. Multe dintre ele acordă acest stimulent de ani buni. E timpul ca și Piteștiul să aibă grijă de tinerii lui!” au anunțat consilierii locali PNL.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata