Bar special amenajat pentru suporterii FC Argeș! Alte surprize în curând!

0

Clubul FC Argeș a inaugurat recent „Barul Vulturilor”, aflat în incinta Complexului „Nicolae Dobrin”, lângă terenul sintetic. Este o colaborare între administrația locală și restaurantul „La Vera”  iar fanii alb-violeți vor putea urmării meciurile echipei favorite în timp ce servesc preparate la grătar și savurează o bere rece.

CITEȘTE ȘI: GICĂ POPESCU – MESAJ TRANȘANT: „BĂI OAMENI BUNI, DACĂ FINANȚAȚI ECHIPE DIN BANII PUBLICI AR TREBUI SĂ FIE PENTRU ROMÂNI, NU PENTRU STRĂINI!”

După inaugurarea barului, FC Argeș își dorește să lanseze în curând și berea „Vulturii Violeți” dar și vinul cu același nume.

„Fanii echipei noastre pot analiza evoluția „vulturilor” savurând o bere rece, un suc, o apă plată sau minerală sau o cafea. În curând, clubul nostru va lansa pe piață berea ”Vulturii Violeți” și vinul cu același nume. Grație parteneriatului cu restaurantul ”La Vera”, fanii alb-violeți își vor putea comanda și preparate la grătar, livrarea comenzilor urmând a fi făcută în aproximativ 30-40 de minute. Programul de funcționare al barului va fi de luni și până duminică între orele 16.00-23.00, însă în zilele în care sunt programate competiții de juniori sau meciurile reprezentativelor României, programul va fi corelat în funcție de aceste evenimente.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata