Bărbat bătut crunt într-o cârciumă din Pitești! Scandal în miez de noapte!

Un bărbat a fost bătut noaptea trecută într-un bar din cartierul Banat! Din primele informații, se pare că agresorul a venit beat în locația respectivă și s-a luat la ceartă cu un alt client, iar la un moment dat a început să îl lovească cu pumnii. Angajații barului au alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii care l-au reținut pe bărbatul beat și cu chef de scandal. Acesta a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în cadrul unei stări conflictuală între două persoane.

La fața locului au intervenit cu operativitate două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, agresorul fiind identificat și condus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul nopții de 01 spre 02 iulie, bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.