Bărbat bătut cu scaunul de patronul unui local din Pitești! Scandal monstru!

0

Un patron al unui local a fost condamnat la un an și opt luni cu suspendare după ce a bătut un client cu scaunul și cu pumnii în miez de noapte. Potrivit rechizitoriului, un bărbat împreună cu doi prieteni au mers la un restaurant din Pitești și au stat până la patru dimineață, iar când au încercat să plece a fost asaltat de patronul localului. Din câte se pare, cei trei nu au spus decât să li se deschidă ușa, dar agresorul, băut bine, a început să lovească în stânga și în dreapta, a pus mâna pe un scaun și a „trosnit” victima în zona corpului, a brațelor și coastelor.

Scăpați din mâna agresorului, aceștia au mers direct la Poliție. După ce oamenii legii au finalizat cercetările, au transmis dosarul către Judecătoria Pitești, iar magistrații au decis recent și pedeapa: un an și opt luni de închisoare și plata a 15.000 lei cu titlu de daune morale.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BĂRBAT TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL! ACCIDENT GRAV DE MUNCĂ!

„În momentul în care partea civilă şi cei doi martori au intenţionat să părăsească restaurantul, au constatat că uşa de acces către partea din faţă era încuiată, motiv pentru care partea civilă l-a chemat pe proprietarul restaurantului, respectiv pe inculpatul, pentru a le deschide. În momentul respectiv, inculpatul, care se afla sub influența alcoolului, a început să îi adreseze injurii părții civile, fără ca acesta din urmă să-l provoace în vreun fel, după care, imediat inculpatul a început să lovească partea civilă cu pumnii şi cu un scaun metalic în zona brațelor şi la nivelul corpului, în zona coastelor din partea stângă, partea civilă reuşind să părăsească în cele din urmă incinta restaurantului pe la ieşirea din spate. Potrivit certificatului medico-legal nr. 1082/11.11.2019 întocmit de SML Argeş, partea civilă a suferit mai multe leziuni traumatice, în zona brațelor şi în regiunea lombară stânga, produse prin lovire cu sau de corp dur, posibil comprimare digital, care au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale” se arată în rechizitoriu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata