Bărbat mâncat de porci! Două femei i-au găsit capul!

0

Descoperire de groază într-o gospodărie făcute de două femei, unde capul unui bărbat a fost găsit în grădina lor. Din primele informații, se pare că vecinul lor, care stătea singur, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar când a ieșit din casă s-a împiedicat pe trepte și s-a lovit. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile, iar anchetatorii au venit cu o ipoteză șocantă: bărbatul ar fi fost mâncat de porci. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

În schimb, vecinii bărbatului nu sunt de aceeași părere. „Am văzut că parcă e un om mort pe scări. I-am văzut picioarele. Am suit la el pe trepte până deasupra, am văzut că nu are capul la el, gâtul mâncat parcă de ceva. Am spus: domnule, e un om mort, fără cap. Cred că a băut horincă, a adormit pe trepte. Eu cred ori vulpe, ori câine. Eu aşa zic”, a declarat un vecin. „Când am întors capul am văzut un cap pe scări”, a mărturisit una dintre femeile care au făcut descoperirea macabră.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata