Bărbat mort în incendiu la Pietroșani! Soția sa – dusă de urgență la spital!

0

Un bărbat în vârstă de 73 ani și-a pierdut viața, iar soția sa a fost rănită, în urma unu incendiu izbucnit în această seară la o locuință din comuna argeșeană Pietroșani. Din primele informații, se pare că flăcările au izbucnit în interiorul casei și fumul a cuprins în scurt timp încăperile. Momentan, nu se cunoaște cine a alertat autoritățile, dar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje al pompierilor, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Ajunși al fața locului, militarii au reușit să stingă flăcările în scurt timp. Din nefericire, propietarul în vârstă de 73 ani a fost găsit fără suflare, cel mai probabil din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. De asemenea, soția sa a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de echipajul SAJ care i-a acordat primele îngrijri medicale și a transportat-o la spital.

„După prima evaluare s-a constatat că este vorba despre un incendiu în interiorul unei locuințe de aproximativ 80 mp, care a fost inundată cu fum. La fața locului este și un echipaj al SAJ. Pentru localizarea și lichidarea unui, pompierii s-au deplasat cu două echipaje și două autospeciale pentru stingerea incendiului, alături de un echipaj și o autospecială pentru stingerea incendiilor de la SVSU Domnești. Au fost identificate și două victime, este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani pentru care s-a declarat decesul și o femeie în vârstă de 68 care primește îngrijiri de la echipajul medical” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata