Bărbat șantajat de fosta iubită! Motivul halucinant!

O femeie a fost reținută în cursul zilei de ieri după ce a încercat să „stoarcă” o sumă de bani de la fostul iubit. Din primele informații, se pare că cei doi s-au despărțit după mai mulți ani de relație, iar femeia a găsit o oportunitate să își majoreze câștigurile. Astfel, i-a cerut bărbatului 2.500 lei pentru a nu povesti detalii intime din perioada în care au fost împreună sau să pună pe rețelele de socializare poze compromițătoare cu bărbatul.

Fostul iubit s-a dus glonț la Poliție și a reclamat șantajul, astfel încât în cursul zilei de ieri oamenii legii au organizat un flagrant în care bărbatul s-a dus cu banii, iar când i-a dat suma de bani, a fost săltată imediat de polițiști. Femeia a fost dusă la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținută pentru 34 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 13 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.