Bărbații morți în accidentul de pe strada Găvenii nu au mai avut nicio șansă! Anunțul pompierilor!

0

Cei doi bărbați care au murit în accidentul de pe strada Găvenii în care autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren nu au mai avut nicio șansă, transmite ISU Argeș. Pompierii și echipajul SMURD ajunse la fața locului au găsit cele două victime fără suflare și leziuni incompatibile cu viața.

„Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit, cu puțin timp în urmă, la un incident produs la o trecere la nivel cu o cale ferată de pe strada Găvenii din municipiul Pitești. În incident au fost implicate un autoturism și un tren, iar din nefericire pentru cei doi ocupanți, bărbați cu vârstele de 52 și respectiv 69 de ani, din autoturism, nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind găsiți încarcerați și cu leziuni incompatibile cu viața. Persoanele aflate în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale” transmite ISU Argeș.

Vă reamintim că doi bărbați și-au pierdut viața în această dimineață pe strada Găvenii din Pitești după ce mașina în care se aflau a fost lovită din plin de un tren. Din primele informații, se pare că șoiferul nu s-ar fi asigurat în momentul în care a traversare trecerea cu cale ferată, moment în care autoturismul a fost lovit de tren.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul și încă un bărbat, pasager în autoturism, au murit pe loc, iar mașina a ajuns un morman de fiare.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială și un modul de descarcerare, au scos cele doup victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, dar din nefericire, nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se declare decesul.

De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata