Bărbatul care și-a amenințat părinții cu moartea – dus în fața procurorilor! Ce decizie a fost luată?

0

Bărbatul care și-a amenințat părinții cu moartea seara trecută în Pasajul Magnolia din Pitești a fost reținut pentru 24 ore. Oamenii legii l-au audiat mai multe ore, iar în urma primelor probe strânse de judiciariști s-a luat decizia ca bărbatul recalcitrant să își petreacă noaptea după gratii. Astăzi, va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

„Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” transmite IPJ Argeș.

Vă reamintim faptul că au fost scene de coșmar seara trecută în Pasajul Magnolia din centrul Piteștiului, unde un bărbat și-a amenințat cu moartea părinții în urma unor conflicte mai vechi. Din primele informații, se pare că bătrânii au un stand în pasaj, iar în jurul orelor 17:30 bărbatul a mers înarmat cu un cuțit și a amenințat că le va lua viața celor care i-au dat viața. Motivul nu este clar la aceste momente, cert este că bărbatul a a mai avut antecedente asemănătoare și în trecut.

Autoritățile au fost alertate de trecători, iar în scurt timp oamenii legii și l-au imobilizat pe bărbatul reclacitrant. Acesta a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata