Baschet. Ne găsirăm naşii!!

SCM Craiova- BCM U Piteşti 84-73 (14-14; 18-19; 24-21; 29-19) n Baschetbaliştii piteşteni lasă impresia că suferă de compexul oltenilor, pe care n-au mai reuşit să-i învingă de aproape doi ani.
Deţinătoarea Cupei şi Supercupei României pare să aibă din nou probleme la început de sezon. După ce anul trecut a avut o serie neagră de şapte meciuri fără victorie în debutul campionatului, iată că acum BCM U Piteşti are două eşecuri, din tot atâtea meciuri disputate. După înfrângerea din prima etapă, de la Oradea, jucătorii antrenaţi de Tudor Costescu şi Sorin Căprărescu au furat-o şi la Craiova, în faţa unei formaţii pe care n-au mai învins-o din 26 ianuarie 2011. Piteştienii au jucat bine doar o repriză, clacând din nou, ca şi la Oradea, în partea secundă a întâlnirii. Ultimul sfert a fost cel mai nereuşit al partidei pentru baschetbaliştii noştri, astfel că oltenii s-au impus în final la diferenţă de 11 puncte, scor 84-73.
BCM U Piteşti: Kinloch, Gennie, Albijanic, Jonesc, Barac. Pe parcursul întâlnirii au mai evoluat: Neguţ, Calotă, Popovic şi D. Popescu.
George Ziguli, după înfrângerea de la Craiova: „Parcă n-am vrut să câştigăm!“
BCM U Piteşti a început nefast campionatul, ca şi în sezonul precedent. După două etape, echipa antrenată de Tudor Costescu n-a simţit gustul victoriei, pierzînd atât la Oradea, cât şi la Craiova. După ultimul joc, disputat sâmbătă, George Ziguli, directorul tehnic al echipei piteştene a tras următoarele concluzii: „Craiova şi-a dorit mai mult victoria sau parcă noi nu am vrut să câştigăm. O parte dintre jucători, nu dau nume deocamdată, sunt în regres faţă de ceea ce au arătat în meciurile de pregătire. Am fost ca o echipă fără vlagă, fără cap şi fără coadă. Fiecare făcea ce voia pe teren. O să facem din nou o discuţie cu jucătorii şi cu antrenorii pentru a găsi soluţii de redresare. Nu este o situaţie tensionată, numai că trebuie să ne revenim repede, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Plus că vom începe şi meciurile din cupele europene”.
Popovic ratează meciul cu Dinamo
BCM U Piteşti şi-a pierdut căpitanul cel puţin pentru un joc. Sârbul Popovic a suferit o accidentare în repriza secundă a meciului de la Craiova şi după verdictul medicilor n-are nicio şansă să poată juca în meciul următor, cu Dinamo Bucureşti, care va avea loc miercuri, la Sala Sporturilor Trivale. „Pe Popovic s-ar putea să nu-l putem folosi nici în meciul de peste două etape, de la Sibiu, asta în funcţie de rezultatele investigaţiilor pe care le va mai face jucătorul”, spune Sorin Căprărescu, antrenor secund la BCM U Piteşti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.