Bătaie cruntă între două eleve! Și-au împărțit pumni și picioare, în sala de clasă!

0

O sală de clasă a fost transformată, din nou, într-un ring de box, la doar o săptămână de la un alt incident similar, petrecut la un liceu din Mioveni. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile amuzate ale colegilor.

„Treceţi la acţiune, vă rog! Hai, la fapte, nu la vorbe!”, este ceea ce le transmite colegul care filmează întreg incidentul regretabil. Ba mai mult, în momentul în care cineva doreşte să intervină, băiatul îşi îndeamnă colegii să le lase pe fete să se bată în continuare.

Incidentul ar fi avut loc la şcoala 88 din Capitală. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare, la indicaţiile unui alt coleg care filma întreaga bătaie. Scenele crunte s-au întâmplat într-o pauză iar profesorii au aflat de incident.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută mai mulţi elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile unui liceu din Mioveni. La un moment dat, unul dintre băieţii implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata