Bătaie cruntă între străinii de la FC Argeș! Garita – exclus din lot!

0

Arnold Garita, atacantul FC Argeș, s-a luat seara trecută la bătaie cu alți doi coechipieri străini, printre care și Kevin Koubemba, după mai multe neînțelegeri pe teren. Echipa din Trivale traversează o perioadă dificilă din cauza celor 17 meciuri în care nu au reușit să obțină o victorie, iar spiritele sunt din ce în ce mai încinse, atât în timpul meciurilor oficiale, cât și la antrenamente.

Un astfel de episod, în care colegialitatea s-a transformat într-o veritabilă bătaie s-a petrecut la antrenamnetul de seara trecută, unde Garita și-a ieșit, pur și simplu din nervi, și s-a luat la ceartă cu doi colegi străni, iar până la violență a fost doar un pas. Cei trei alb-violeți au fost despărțiți pe teren, dar, după pregătire, meciul de box s-a mutat în vestiar.

Bătaia s-a mutat în vestiar după antrenament

Cu greu au fost despărțiți cei trei jucători, iar la final, conducerea FC Argeș a decis excluderea lui Garita din lot. Mai exact, acesta nu va mai face parte din primul 11 în viitoarele meciuri oficiale din play-out, iar cel mai probabil până în vară va fi pus pe liber.

„Ca urmare a problemelor de indisciplină apărute la antrenamentul echipei de miercuri seară, conducerea clubului FC Argeș a luat decizia excluderii din lot a fotbalistului Arnold Garita. Totodată, acesta va fi sancționat conform Regulamentului intern în vigoare. Începând de joi, 13 aprilie 2023, acesta urmează un program de pregătire separat de ceilalți jucători. Clubul FC Argeș nu a tolerat, nu tolerează și nici nu va tolera actele de indisciplină în cadrul lotului, indiferent de numele jucătorului. Fotbaliștii care nu se implica 100% la antrenamente și nu dau totul pe teren în timpul meciurilor vor fi sancționați conform regulamentului intern al clubului. Astfel de incidente nu corespund valorilor noastre ca echipă și ca club. În aceste momente destul de dificile, ne așteptăm ca jucătorii noștri să înțeleagă ce înseamnă puterea unui grup unit și să lupte ca o echipă în ultimele finale rămase de disputat. Totodată, jucătorii clubului FC Argeș trebuie să fie modele pentru copiii și tinerii care susțin Argeșul. Clubul nostru se angajează să respecte valorile și principiile etice ale sportului și să promoveze fair-play-ul și respectul reciproc.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata