Bătăușul din trafic – prins la furat în Carrefour Pitești!

Bărbatul care a fost surpins sărind la bătaie în trafic la sfârșitul lunii februarie a fost reținut după ce a furat de mai multe ori din magazinul Media Galaxy din Pitești, dar și din alte magazine din Carrefour și Auchan. Timp de cinci luni, bătăușul a „operat” în centrele comerciale din Pitești și a reușit să fugă cu bunuri de aproximativ 3.000 lei. În urma cercetărilor, acesta a fost reținut în cursul zilei de ieri pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 11 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie-mai a.c., bărbatul ar fi sustras, mai multe bunuri, în valoare totală de aproape 3.000 de lei, din magazine situate în centre comerciale de pe raza localității Bradu.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celui în cauză, din localitățile Topoloveni și Rătești, de unde au ridicat mai multe obiecte cu valoare probatorie.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

A năpustit cu pumnii și picioarele pe o mașină

Vă reamintim că la sfârșitul lunii februarie, scene halucinante au fost surprinse de participanții la și postate pe grupul Info Trafic Pitești în care un bărbat și o femeie au pornit un scandal la una dintre ieșirile din Pitești. În imagini se poate vedea cum cei doi s-au năpustit asupra unei mașini, iar bărbatul a lovit de mai multe ori portiera. De asemenea, acesta a încercat să deschidă ușa autoturismului pentru a intra peste șofer.

După aproximativ o săptămână de la conflict, bărbatul și femeia care au pornit scandalul au fost identificați de oamenii legi. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.