Bătrân dus de urgență la spital! Incendiu în miez de noapte la Buzoești!

0

Un bărbat de 71 ani a fost transportat noaptea trecută la spital după ce un incendu a izbucnit la locuința sa din comuna Buzoești. Din primele informații, autoritățile au fost alertate în momentul în care proprietarul a observat cum flăcările cuprind acoperișul casei. La fața locului au intervenit pompierii și, din fericire, în scurt timp au lichidat incendiul.

De asemenea, bărbatul de 71 ani, dar și un tânăr de 31 ani, au suferit un atac de panică, fiind preluați de un echipaj SMURD. După ce li s-au acordat primele îngrijri medicale, s-a luat decizia ca bătrânul să fie transportat la spital.

„Pompierii de la Secția Costești au acționat cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Buzoești satul Cornățel. La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în zona coșului de fum. În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 6 mp, flăcările prezentând pericol de propagare la întreg acoperișul și a fost degradat tavanul unei camere.

Paramedicii SMURD au evaluat două persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 33, respectiv 71 de ani, care prezentau atac de panică, în urma monitorizării, victima de 71 de ani fiind transportată la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata