Bătrâna dispărută dintr-un azil din Argeș! Sunați la 112 dacă o vedeți!

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din cursul acestei seri de 03 octombrie a.c., referitoare la plecarea voluntară a numitei ELENA GABRIELA BRĂTAN, de 86 de ani, care a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, de pe raza comunei Dâmbovicioara, și nu a mai revenit.

Femeia are domiciliul pe raza municipiului Brașov, și este cunoscută cu afecțiuni medicale. Au fost efectuate căutări de către polițiști și jandarmii argeșeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată.

Semnalmente: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere.

Vestimentația la momentul plecării: plover crem/bej, cu dungi (roșu, galben și portocaliu), pantalon fâș negru, încălțăminte de culoare albastra, tip papuci.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata