BCM U Piteşti poate pune mâna pe încă un trofeu

După Cupa României, câştigată în finala de vis de la Bucureşti, baschetbaliştii piteşteni pot pune mâna pe încă un trofeu preţios înainte de începerea noului campionat. Supercupa cu ASESOFT Ploieşti este programată pe 21 septembrie, iar staff-ul tehnic de la BCM U Piteşti crede în varianta de a răpune campioana. „Trebuie să fim foarte atenţi la fiecare pas. Ştiu că putem să obţinem un trofeu chiar la primul joc din noul sezon, dar nu o să fie deloc simplu să putem face acest lucru. Avem multe de pus la punct până atunci şi de aceea vom susţine şi câteva meciuri amicale”, spune antrenorul Tudor Costescu.
Aşteptări mari de la noii veniţi
Altfel, tehnicianul formaţiei care anul acesta va evolua în Euro Challenge Cup îşi pune mari speranţe în jucătorii transferaţi în această vară. „Sunt jucători importanţi şi de la fiecare om în parte am aşteptări cât mai mari. Acesta este un sport de echipă şi nu pot decât să am aşteptări cât mai mari de la fiecare. Pe moment se pare că sunt jucătorii pe care îi căutam, dar să vedem cum se mişcă şi în meciurile amicale”, conchide Costescu.
Campiona se pregăteşte în Serbia
Lotul formaţiei ASESOFT Ploieşti a plecat ieri dimineaţă spre Serbia, pentru un stagiu de pregătire în localitatea Zlatibor. Potrivit site-ului oficial al campioanei, pe parcursul stagiului centralizat se va pune accentul pe aspectul tehnico-tactic în vederea noului sezon competiţional. „Cu siguranţă această perioadă le va prinde bine jucătorilor noştri, întrucât vom disputa o serie de meciuri amicale în compania unor adversari puternici. Astfel, vom vedea exact unde ne situăm cu o lună înaintea primului joc oficial”, spune Ionuţ Georgescu, preşedintele clubului prahovean. Pe durata cantonamentului din Serbia, ASESOFT Ploieşti va disputa meciuri amicale în compania formaţiilor Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Enisey Krasnoyvarsk (Rusia) şi BC Donetsk (Ucraina).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.