Beat mort a băgat o femeie în spital în stare gravă!

Beat mort a băgat o femeie în spital în stare gravă! În urmă cu două zile pe raza localității Lerești, sat Voinești a avut loc un accident rutier în urmă căruia o femeie de 48 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Câmpulung.

În urma accidentul rutier femeia s-a ales cu multiple fracturi la nivelul bazinului și a membrelor inferioare. Victima și-a parcat mașina și se afla între autoturism și gardul casei, moment în care un alt autoturism a izbit violent mașina victimei și a prins-o  pe femeie între fiarele contorsionate și gard, ca într-o menghină.

Conform oamenilor legii, accidentul s-a produs din cauza conducătorului auto care a pierdut controlul asupra vehiculului. Polițiștii au aflat și ce anume a stat la baza producerii acestui accident după ce l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest.

Rezultatul fiind de 0,62 mg per litru alcool pur în aerul expirat, ceea ar însemna dublu în sânge. Polițiștii au dorit să-i recolteze conducătorului auto și probe biologice la spital pentru stabilirea nivelului alcoolemiei însă conducătorul auto a refuzat acest aspect.

Pe numele conducătorului auto a fost deschis dosar de cercetare penală, urmând ca după externarea victimei din spital să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.