Beat mort și fără permis – prins de polițiști! Mașina era împrumutată!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului, respectiv încredințarea unui autovehicul spre a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere sau se află sub influența alcoolului.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 martie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Merișani, a fost depistat de polițiști pe raza localității Bascov, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, și în timp ce se afla sub influența alcoolului, în urma analizelor de specialitate stabilindu-se că cel în cauză avea o valoare a alcoolemiei în sânge mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur.

Reamintim că, în urma administrării probatoriului, în ziua de 29 martie a.c., bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, cu privire la împrejurările în care cel în cauză a fost depistat la volanul autovehiculului, s-a stabilit că acesta i-ar fi fost încredințat de către un bărbat de 48 de ani din Merișani.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.