Bebe Ivan și-a tras pahar pe masură! Să tot bei din așa ceva!

0

Bebe Ivan, unul dintre cei mai atipici și simpatici edili din România, a dovedit și astăzi, cu ocazia Ignatului de la Golești, că sunt slabe șanse ca în viitorul apropiat sau depărtat să i se depășească prea ușor renumele. Acesta a păstrat tradiția de a sparge tiparele, așadar, la standul cu bunătăți pregatite la Băbana, unele chiar în propria gospodărie, a adus și vinul de rigoare. Dar nu oricum, ci într-un pahar cu o formă specială.                 

Un păhărel de vin la timpul lui, poate fi un medicament dar se poate transforma și într-o adevărată beție. Asta în condițiile în care ,,păhărelul”de vin al lui Bebe Ivan nu este unul obișnuit. Este rotund, are picioruș. Are toate caracteristicile tipice unui pahar de vin. Problema apare atunci când se umple cu băutura bahică: din sticlă curge, și curge, și curge. Da’ nu se mai oprește? De ce? Păi… o sticlă de vin are în medie 0,7 litri. Paharul lui Bebe Ivan… un litru și jumătate!

Ba mai mult, pentru a-i arăta valoarea, primarul de la Băbana i-a dat și un sfat unui adversar politic, mai exact lui Cătălin Gherzan: „În politică să faci ca mine! Să bei un pahar de vin pe zi!”. Și asta în timp ce îi arăta paharul magic!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata