Benzinăriile din Argeș unde șoferii au alimentat cu aer în loc de combustibil! Ce alte nereguli au fost descoperite?

0

Un șofer de TIR a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a mers să alimenteze la o benzinărie din Căteasca. După ce a alimentat litri buni de carburanți, pompa s-a terminat și…în loc de combustibil, a alimentat cu aer.

CITEȘTE ȘI: PRIMA MĂRTURISIRE FĂCUTĂ DE COLONELUL CARE ȘI-A GĂSIT FAMILIA MĂCELĂRITĂ LA BASCOV: „NU AM CUVINTE SĂ DESCRIU STAREA ÎN CARE MĂ AFLU!”

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Argeș din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, a desfășurat o acțiune de control la stația Fuel One din Căteasca, județul Argeș.

Situația prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol, și contoriza costul așa-zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuită în mod real. 

Aceasta a fost confirmată la fața locului de reprezentanții operatorului economic și „justificată” cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat. Din relatările verbale comisarii CJPC Argeș au înțeles că, deși la golirea rezervorului, pompa s-a oprit inițial – fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere -, ulterior aceasta nu s-a blocat și a continuat să funcționeze.

La fața locului, reprezentanții companiei au comunicat verbal comisarilor că persoana respectivă ar fi alimentat, totuși, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic.

Controlul a fost extins la produsele comercializate (ambalate), în unitate neprestându-se servicii de alimentație publică, constatându-sel abateri referitoare la afișarea prețurilor și la alte detalii de informare.

Acțiunea comisarilor argeșeni nu s-a încheiat încă, în ceea ce privește operatorul economic menționat, în zilele următoare fiind verificate și alte informații și documente referitoare la această situație.”, a precizat CJPC Argeș

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata