Benzinăriile din Pitești blocate! Sute de piteșteni-proteste de amploare!

Protestele piteștenilor împotriva prețurilor mari la carburanți au continuat și seara trecută când sute de persoane au blocat benzinăriile și și-au strigat nemulțumirile. De asemenea, și traficul în oraș a fost îngreunat, sute de șoferi deplasându-se cu claxonul pornit prin oraș de la o benzinărie la alta.

Câteva picături de motorină sau benzină au pus în rezervoare zeci de piteșteni, motivul fiind acela de a aglomera și bloca benzinăriile ca semn de protest față de explozia prețurilor la carburanți. Mai multe benzinării din Pitești au fost luate cu asalt de șoferii supărați că nu mai pot face față prețurilor uriașe la carburanți. Șoferii anunță că astfel de proteste vor continua. Pe de altă parte, patronii benzinăriilor susțin că nu au nicio vină, Guvernul trebuie să intervină și să plafoneze prețurile deoarece mai mult de jumătate din prețul afișat la pompă reprezintă taxe și accize care merg la bugetul statului.

Pe 30 iunie este anunţat un protest al şoferilor din toată ţara. La evenimentul creat pe Facebook, şi-au anunţat participarea, până în momentul de față, peste 200.000 de persoane.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.