Biciclist ucis pe loc de un șofer beat! Accident îngrozitor în Argeș!

Un bărbat își va petrece următorul an și jumătate în spatele gratiilor după ce a omorât un biciclist în comuna Hârsești. Din experizele făcute de specialiști, șoferul a apăsat mult prea tare pedala de accelerație, deși era întuneric, a circulat mult prea aproape de marginea drumului și l-a lovit din plin pe bărbatul pe bicicletă. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

După ce și-a dat seama de ceea ce a făcut, acesta a fugit de la locul accidentului, iar la fața locului s-a întors tatăl său. În urma verificărilor, șoferul a fost vinovat, iar oamenii legii au stabilit că acesta consumase și băuturi alcoolice. După finalizarea cercetărilor în cazul accidentului petrecut în martie 2018, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor, care l-au condamnat recent la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

„În ziua de 14 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Costești, privind pe un bărbat de 39 de ani, din Pitești, condamnat la un an și 6 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Bărbatul a fost încarcerat” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.