Biden, actualul președinte al SUA- destin tragic! Cum și-a îngropat soția și doi copii!

Detalii șoc din viata noului președinte al SUA. O serie de momente tragice i-au marcat destinul lui Joe Biden. În urmă cu cinci ani, mai exact la sfârșitul lunii mai 2015, un anunț șoca întreaga lume americană și nu doar atât. Fiul cel mare al lui, Joe Biden, murea la vârsta de 46 de ani, din cauza unui cancer cerebral.
De profesie avocat, fiul său, Beau Biden a fost procuror general al Statului Delaware. El a intenţionat să intre în politică, dar a ales până la urmă dreptul în detrimentul unei candidaturi pentru Senatul SUA, chiar în circumscripţia tatălui său atunci când acesta candida pentru funcţia de vicepreşedintele al SUA.
Biden a spus că moartea lui Beau a făcut să nu mai ia în calcul ca posibilă o candidatură la alegerile prezidențiale din 2016 , deși mulți democrați îi cereau acest lucru.
Prima soție și fiica – moarte în accident
Decesul fiului lui Joe Biden a reprezentat o nouă tragedie în familia liderului american. Prima sa soţie şi fiica lor, sora lui Beau, au murit în 1972 într-un accident de maşină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Beau şi fratele lui, care se aflau de asemenea în maşină, au supravieţuit accidentului. Biden mai are doi copii, Hunter și Ashley. El s-a recăsătorit, în 1977, cu Jill Biden.
Cel care a devenit acum liderul de la Casa Albă s-a născut în timpul celui de-al doilea Război Mondial, pe 20 noiembrie 1942, în orașul Scranton din Pennsylvania. El a absolvit Universitatea din Delaware în anul 1965 și Facultatea de Drept din cadrul Universității Syracuse în 1968. Biden a îndeplinit timp de 36 de ani funcția de senator al statului Delaware (1973-2009), iar apoi a devenit vicepreședinte în ambele mandate ale președintelui Barack Obama.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.