Bioenergoterapeut celebru, despre cum scăpăm de energiile negative

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat recent într- o emisiune televizată de la Antena 3 depsre modalitățile prin care putem scăpa de energia negativă acumulată din cauza unor factori de stres.

De ce se spunem mereu- chakra cea mai importantă este cea de la picioare, adică chakra pământului? De aici și vorba un om cu picioarele pe pământ.

Așadar, a merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș. Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă.

Trebuie să simțim că apa aia curge prin toate celulele noastre și noi suntem un fel de sită. Iar apa trece prin tot corpul nostru și ne spală de toată energia negativă.

Inclusiv energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică. Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie. Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

Ce ne încălzește cel mai mult sufletul? Soarele. Să stăm cât putem mai mult la Soare. Chiar dacă afară este frig, iar în casă e cald și la o fereastră bate Soarele, așează-te acolo și fă o baie de Soare.

Mai există o curățare foarte importantă: pomii. Se spune că dacă pui un fir de păr de al tău sub coaja unui pom vei fi legat cu acest pom printr-un fir energetic foarte putenic.

De multe ori, femeile au podoapa capilară foarte lungă. E bine să nu îl purtăm desfăcut pentru că sunt antenele noastre și captăm toate energiile din jurul nostru. E bine să fie strâns părul.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.