Black Friday 2023- când încep marile reduceri! Lista magazinelor participante!

0

Black Friday 2023- când încep marile reduceri! Lista magazinelor participante!

Black Friday a devenit un eveniment major în calendarul de cumpărături, atrăgând un număr mare de consumatori dornici să profite de reduceri și să își facă cumpărăturile la prețuri mici dar și pentru retaileri care pregătesc cu atenție această zi și care, se așteaptă evident, la creșteri ale vânzărilor.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! LA 43 ANI A VRUT SĂ ÎȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR! S-A ARUNCAT ÎN RÂUL ARGEȘ!

Reprezentanții marilor magazine din România se pregătesc deja pentru cel mai mare eveniment al anului cunoscut drept Vinerea Neagră, unii dintre ei chiar au început deja reducerile de Black Friday.

eMAG, cel mai mare comerciant din țară, a confirmat că Black Friday va avea loc pe 10 noiembrie 2023 iar Fashion Days se așteaptă să înceapă reducerea prețurilor începând cu 6 noiembrie.

Altex nu a dezvăluit încă data exactă a evenimentului, dar Directorul Achizițiilor Altex România, Raul Filip, a indicat la Retail Arena că va avea o durată de trei săptămâni și cel mai probabil se va desfășura în luna noiembrie. Flanco nu a stabilit încă o dată oficială pentru Black Friday.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata