Bloc construit ilegal la Câmpulung! Prefectul Perianu: „Nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal!”

0

Autorizația ilegală de constuire a blocului de locuințe sociale din Câmpulung a fost atacată în instanță, a anunțat prefectul Radu Perianu. Decizia a venit, în urma controlului făcut de ISC pe șantier, și s-a ajuns la concluzia că neregurile nu pot fi remediate și avizele care lipsesc nu pot fi luate în acest moment, motiv pentru care singura cale legală este acționarea Primăriei Câmpulung în instanță.

„Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.  Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare.

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE”, a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv”  au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare. Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine” a declarat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata