Bloc de locuințe sociale construit ilegal la Câmpulung! Prefectul Perianu: „Nu avem ce să facem decât să acționăm în instanță!”

0

Ilegalitățile se țin lanț la Câmpulung după ce Inspectoratul de Stat în Construcții a descoperit un șantier în care se construiește ilegal cu girul primăriței Elena Lasconi. Este vorba de un bloc de locuințe sociale, unde autorizația emisă de Primăria Câmpulung a fost în afara termenului legal, avizele lipsesc cu desăvârșire dar și faptul că nu există studii de specialitate sau acordurile necesare din partea instituțiilor de specialitate.

Prefectul Radu Perianu a declarat că s-a încercat evitarea unui nou proces, dar primărița Elena Lasconi refuză să colaboreze. Mai exact, Prefectura a emis două adrese, una către ISC și una către Primăria Câmpulung, dar s-a primit răspuns de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

„Instituția Prefectului a fost sesizată din nou de ISC cu solicitarea de a se promova o acțiune de anulare a autorizației de construire a unui bloc de locuințe sociale din Câmpulung. Mi s-au comunicat două procese verbale. Studiind procesul verbal, la mențiuni doamna primar a scris că își va prezenta punctul de vedere în termen de 30 zile. Pentru a nu sări direct într-o acțiune, transmis două adrese: una către ISC prin care am întrebat ce săuri trebuiesc luate, iar o a doua către doamna primar pentru a-i cere punctul de vedere.

ISC ne-a comunicat că nu se poate remedia nimic și trebuie o nouă autorizație de construire. Doamna primar nu a răspuns. Nu avem ce să facem decât să acționăm în instanță” a declarat Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata