Blocurile din Pitești-anvelopate cu fonduri nerambursabile! Anunțul primarului Gentea!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat recent că tot mai mulți piteșteni sunt interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile și că, în momentul de față, sunt în analiză mai multe proiecte de acest gen. De asemenea, edilul transmite că cei interesați pot depune la sediul primăriei un set de documente completate pentru a beneficia de acest program. Informații suplimentare și clarificări pot fi obținute de la administratorii de blocuri.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! ORELE ÎNCEP LA NOUĂ. NU MAI MULT DE 22 ELEVI ÎN CLASĂ!

„Sunt tot mai mulți piteșteni interesați de renovarea/anveloparea blocurilor din fonduri nerambursabile.  Mă bucur să constat că întâlnirile cu cetățenii, prin reprezentanții asociațiilor de proprietari, dau roade! Așa cum am informat în fiecare dintre cele 9 întâlniri din cartiere, prin MDLPA, în august s-a deschis a doua rundă de apel pentru proiecte de acest gen! În acest moment sunt în evaluare proiectele din primul apel.

Din păcate, piteștenii au fost reticenți anul trecut.

Solicitați președinților dumneavoastră de asociații de proprietari, informații! Au deja, cei interesați, modelele de documente care trebuie completate! Au primit modelul de adresă la întâlnirile pe care le-am avut în fiecare cartier!

Cei care doresc și se hotărăsc să acceseze bani pentru reabilitare găsesc documentele la sediul primăriei, dar și pe site-ul nostru: https://www.primariapitesti.ro/informare-privind….

Proiectele vor fi apoi depuse de către municipalitate, între 1 septembrie 2022, ora 10.00, și 31 octombrie 2022, ora 23.59, așa cum reiese din Ghidul specific. Vă ținem la curent cu toate informațiile necesare!”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata