Bogdan David, loc eligibil la Deputăție și la primul mandat de consilier județean

0

Bogdan David, pe un loc eligibil la Deputăție și la primul mandat de consilier județean. După multe mandate de consilier local, Bogdan David a devenit consilier județean în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. Luni, 26 octombrie a depus jurământul alături de colegii săi din legislativul județean și de la alte partide.

Recunoașterea muncii la nivel de partid a lui Bogdan David nu se oprește doar la funcția de consilier județean. De curând a primit locul 3 pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

,,Este pentru mine, inedită această postură, de ce să nu recunosc, plăcută ca și perspectivă de viitor. După calculele la partid locul 3 este unul eligibil”, a declarat Bogdan David.

Bogdan David este singurul câmpulungean, după anii 1990 care se află pe listele pentru alegerile parlamentare. Candidatul David în cadrul emisiunii moderate de Ioana Ștefan la postul de televiziune Super Tv că dacă va ajunge în Parlamentul României va face ceva pentru oraș și pentru zona Muscel.

Toată cariera pe care și-a clădit-o din punct de vedere politic, Bogdan David a fost o carieră cinstită, a intrat în PNL în urmă cu 20 de ani, unde nu a sărit nicio etapă. A fost un simplu membru la tineret a avut diferite funcții până a ajuns vicepreședintele la tineret la nivel național, culminând cu funcția de președinte la partid după vârsta de 30 de ani.

Din punct de vedere administrativ, Bogdan David a deținut funcțiile de consilier local și de viceprimar, dar în Consiliu Local te lovești de toate spețele posibile.

Bogdan David a mai declarat că nu a avut vreun model în politică dar nu a avut niciun țel, nu a sperat că se poate ajunge așa devreme la funcții înalte. Bogdan David a mai recunoscut în emisiune că a avut sprijinul celor din zona Muscel, a primarilor nu ajungea pe locul al treilea la Camera Deputaților. Este o zonă puternică din punct de vedere al procentului obținut de PNL și totodată a beneficiat de susținerea organizației locale și așa s-a dat girul în cadrul BPJ.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata