Bombă în dosarul fostului iubit al Biancăi Drăgușanu! Alex Bodi denunțat de…

Procurorii DIICOT Craiova au decis arestarea preventivă a lui Alex Bodi pentru 30 de zile. În referatul obținut de NewsOnline, fostul soț al Biancăi Drăgușanu arată că bărbatul a fost denunțat la parchet de una dintre fostele sale soții.

Silvia Iulia Sălăgean, fostă Bodi, le-a spus procurorilor în septembrie anul acesta că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul fostului soț, Alexandru Bodi Nicolae.

Potrivit datelor din dosar, Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar acest lucru o afecta psihic pe femeie, notează sursa citată. Mai mult, victima susține că în perioada 2014 – 2016 a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru.

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că în anul 2014 fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru. În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost „turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Alex Bodi s-a prezentat joi, 12 noiembrie, la Tribunalul Dolj, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă. După multe ore petrecute în incinta instituției, magistrații au decis ca afaceristul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost reținut miercuri, 11 noiembrie, de mai mulți mascați DIICOT, în cadrul unui dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este suspect pentru constituirea unui grup infracţional organizat, care se ocupa cu traficul de persoane și proxenetismul. Mai multe minore ar fi fost păcălite prin metoda „loverboy”, iar apoi duse în străinătate, unde erau obligate să se prostitueze. Avocata lui Alex Bodi susține că este nevinovat.

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T.  S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor”, este mesajul transmis de către autorități, în dimineața zilei de 11 noiembrie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.