Boschetar bătut cu sânge rece de doi tineri! Motivul halucinant!

0

Un om al străzii a fost bătut și tâlhărit în plină stradă de doi puștani de 18 și 20 ani în plină stradă pentru o pereche de adidași și un telefon. Din primele informații, bărbatul fără adopost a primit de pomană o pereche încălțări de firmă, iar un adolescenții a văzut o oportunitate de a face bani sau chiar de a-și însuși adidașii de firmă, și l-au luat la bătaie pe sărman. I-au rupt hainele de pe el, l-au descălțat cu forța, iar când au găsit și telefonul, au considerat că este un bonus și l-au luat.

Ulterior, unul dintre agresori a fost identificat de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat în fața instanței care a decis arestul pentru 24 de ore.

La două zile distanță, a fost găsit și complicele puștanului, care, de asemenea, a trecut prin procedure, air noaptea trecută și-a petrecut-o în arest urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cel mai probabil va obține o „vacanță” de o lună alături de prietenul său, dat fiind faptul că era sub măsura controlului judiciar pentru o tâlhărie.

„În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și viol, conform art. 199 rap la art 193, respectiv art. 205 și art. 218 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., cel în cauză ar fi lipsit de libertate pe fosta concubină, pe care ar fi lovit-o și împiedicat-o să plece din imobilul în care se aflau, împrejurare în care ar fi săvârșit acte de agresiune sexuală asimilabile unui act sexual.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. De asemenea, în aceeași zi, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata