Bruce Willis va fi din nou tată

Actriţa, care s-a căsătorit cu Bruce Willis în 2009, este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.Emma Heming este într-o stare avansată a sarcinii, potrivit unor fotografii din presă care au surprins-o, împreună cu Bruce Willis şi fiica lor, Mabel, de un an şi opt luni, la un târg al fermierilor din California, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De asemenea, sarcina a fost confirmată de mai multe surse, deşi un purtător de cuvânt al actorului Bruce Willis a refuzat să comenteze.

Bruce Willis a mai fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în 2000, şi are trei copii din această căsnicie: Rumer, Scout şi Tallulah.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” şi „Şacalul”. Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune „Greu de pensionat 2/ Red 2”.

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a jucat în „Greu de pensionat 2/ Red 2” (2013), „Seducătorul fără chip/ Perfect Stranger” (2007) şi „Bruce Willis: Why the Legend Never Dies” (2013).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.