„Bucătarul” Pendiuc criticat de piteșteni

Primarul Tudor Pendiuc a respectat tradiția și în acest an când a ieșit în a doua zi de Crăciun și a împărțit sarmale și țuică fiartă piteștenilor. Gestul nu a fost primit cu bine de toți cetățenii, ținând cont că foarte mulți dintre cei prezenți considerau acțiunea ca pe una electorală. Cele mai frecvente acuze aduse la adresa primarului au fost legate de faptul că „face această pomană” doar pentru a primi voturi în campaniile ce urmează și pentru a-și asigura și următorul mandat.
Piteștenii prezenți au mai comentat și despre ținuta edilului care a fost, și în acest an, de bucătar. Tudor Pendiuc a lăsat și în acest an costumul și a ales să își ia boneta și halatul de bucătar pentru a servi cu mâna lui peste o mie de piteșteni. Acest lucru nu a fost primit prea bine de mulți oameni, comentând despre ținuta edilului că nu este una adecvată pentru funcția sa.
Îmbulzeală la sarmale și țuică
La sarmalele lui Pendiuc s-au înghesuit şi oameni ai străzi, dar şi oameni destul de bine îmbrăcaţi, care după ce au mâncat suficient acasă, au dat o fugă prin centru să fie serviți de primar. Pentru trei sărmăluţe cu mămăliguţă şi ardei iute şi un pahar de ţuică fiartă, argeşenii au format coadă pe patru rânduri, cei mai mulți strângându-se la cortul unde servea Tudor Pendiuc. Edilul a și comentat pe acest fapt spunând că „pe lângă faptul că poate mai vin şi persoane care au ce pune pe masă sunt aici şi persoane care nu au ce să mănânce şi tocmai de aceea pentru ei este o foarte mare bucurie“. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.