Bucuria lui Mărgăritescu are două nume: Sara Maria

Mai puţin mulţumit pentru că în turul de campionat a fost mai mult accidentat şi n-a prea jucat pentru CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu are acum o mare bucurie: a devenit tătic pentru prima oară! Soţia lui, Diana, a născut la maternitatea „Giuleşti” o fetiţă pe care o va chema Sara Maria. Micuţa va fi botezată de Cătălin Munteanu şi soţia lui, care sunt şi naşii de cununie ai familiei Mărgăritescu. „China” şi Cătălin Munteanu, zis „Cap de zmeu”, au rămas buni prieteni de pe vremea când cei doi jucau la Dinamo Bucureşti. Familia Mărgăritescu îşi doreşte şi un băieţel pe care să îl facă fotbalist şi care să fie mai bun decât tatăl său.
Atenţie la cârnaţi, cartaboşi şi sarmale! Dacă se vor îngrăşa, vor deveni  servitori…
Antrenorul de la CS Mioveni, Flavius Stoican este un tip „pacifist” care nu vrea să-i amendeze pe jucători atunci când aceştia „calcă pe bec”. Atunci când le-a dat vacanţă jucătorilor, Stoican le-a pus în vedere ca pe data de 14 ianuarie când lotul echipei CS Mioveni se va reuni pentru reluarea pregătirilor, jucătorii să nu vină cu kilograme în plus. În caz contrar, amenzi nu vor fi, cu condiţia să nu fie prea multe kilograme în plus, iar cei care vor avea mai mult decât greutatea optimă, vor fi… servitori! Adică îi vor sluji precum servitorii pe colegii lor care nu s-au îngrăşat! Aşa că, jucătorii lui Stoican au interdicţie la prea mulţi cârnaţi, la prea multe sarmale şi tort,  de sărbătorile care vor veni.     
Juniorii de la Mioveni şi în vacanţă sunt chemaţi la lot
Chiar dacă fotbalul este în vacanţă, cu excepţia celui din Liga I, directorul tehnic al lotului UNDER 18, Ştefan Iovan şi antrenorul acestuia, Ionel Augustin, au chemat la câteva antrenamente componenţii acestui lot de perspectivă. De la CS Mioveni  Cosmin Marian Popescu şi Robert Boboc fac parte din lot şi sunt prezenţi la această convocare. La ultimul meci al echipei naţionale UNDER 18, pe lângă cei doi jucători de la CS Mioveni a fost şi al treilea, Cosmin Delcea. Cei trei jucători au fost descoperiţi  şi crescuţi de antrenorul Mihăiţă Ianovschi la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, iar acum joacă în Liga a II-a la CS Mioveni. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.