BUDEASA: Moș Crăciun pe ATV revine! Află când!

0
Pentru că ne dorim din suflet ca acest eveniment să devină tradiție, dar mai ales să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră, anul acesta, Moșul, ajutat de domnul primar Mihai Rachieru și de grupul celor pasionați de ATV-uri, va veni cu cadouri mai multe și mai frumoase. Așadar, vă asigurăm că împreună depunem toate eforturile ca până în Ajunul Crăciunului să pregătim toate cadourile, iar Moșul să ajungă pe la toți copiii din comuna Budeasa.

CITEȘTE ȘI:  ÎNCEPE CONSTRUCȚIA NOULUI STADION DIN PITEȘTI! AFLĂ CÂND!

În urma negocierilor cu Moș Crăciun am stabilit ca acesta să ajungă în Comuna Budeasa în Ajunul Crăciunului (24 Decembrie).
Detaliile organizatorice și informațiile privind ora și locul de unde Moșul va începe să împartă cadouri vor fi furnizate mai aproape de eveniment. Vă așteptăm cu drag!

 

„Este un dar simbolic dar care sunt sigur că aduce bucurie în sufletele copiilor. Trebuie să împărtășim cu toții bucuria Crăciunului, să fim buni și generoși. Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești bucurie și să vezi copiii fericiți!?”, este mesajul transmis de primarul Mihai Rachieru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata