Bulevardul Pardon de la groaznic, la o împrejmuire corespunzătoare

0

Bulevardul Pardon de la groaznic, la o împrejmuire corespunzătoare. Bulevardul Pardon și-a schimbat înfățișarea în verde! Nu mai arată ca după bombardamente iar șoferii nu îl mai pot folosi pe post de parcare publică.

,,Bulevardul Pardon este emblema Câmpulungului. Tocmai de aceea acord mare atenție și importanță acestui proiect. Dacă nu îl facem temeinic ne va amenda istoria.

Acum arată groaznic și cred că știți din ce cauză. Am luat decizia să propunem un proiect mai amplu pentru centrul orașului Câmpulung. Aștept o propunere de la consilierii mei, pe care vreau să o prezint către voi.

Am chemat specialiști care au prelevat probe din 97 de tei pentru a face o expertiză și a avea o imagine clară a copacilor. La cererea mea, firma de construcții a tasat balast de jur împrejurul bulevardului pentru a nu exista risc de accidente și am cerut și o împrejmuire corespunzătoare. Nu pot lăsa orașul în starea de improvizație în care l-au adus nepăsarea și interesele unora. Aveți încredere! O să fie bine”, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata