Ca la teatru, bulgarilor le-au dat patru!

Noua echipă a celor de la CS Mioveni continuă seria me­ciurilor de pregătire în vederea ediţiei de campionat 2012 – 2013. Duminică seara, după ce au fost prezenţi la alegeri, jucătorii lui Mihăiţă Ianovschi au dispu­­tat o parti­dă inter­naţională cu bulgarii de la F.C. Ariston Ruse. CS Mioveni s-a impus cu un categoric 4 – 0 prin golurile înscrise de Cosmin Năstăsie, două, Rică Neaga şi Lucian Răduţă, câte unul.
Prima victorie pe teren propriu din octombrie 2011!
Meciul trebuia să înceapă la ora 18, dar din cauza caniculei, a început cu o jumătate de oră mai târziu  şi a fost urmărită de aproximativ 1.000 de spectatori. Victoria galben-verzilor a fost prima obţinută pe teren propriu din octombrie 2011, atunci când CS Mioveni a învins cu 2 – 1 pe Sportul Studenţesc. Partida a fost la discreţia echipei gazdă, care în afara celor patru goluri, a mai ratat şi alte oportunităţi. Spre deosebire de campionatul trecut, când au evoluat mai mult decât modest, Rică Neaga şi Andrei Mărgăritescu sunt acum acei jucători de bază pe care echipa se poate baza. În plus, noile achiziţii în frunte cu golgheterul ex-rapidist Lucian Răduţă,  sunt adevărate câştiguri pentru echipă. F.C. Ariston Ruse, fostă Locomotiv Ruse, activează în Liga a III-a din campionatul bulgar şi are ca obiectiv promovarea în liga secundă.
Echipele
În prima repriză, Mihiţă Ianovschi a trimis în teren următoarea echipă: Popescu – Pasăre, Daouda, Olteanu, Ionuţ Stancu – Rică Neaga, Mărgăritescu, Boboc, Mazilu – Năstăsie, Răduţă. Pe parcursul reprizei a doua au intrat în teren: Dănălache, Cotigă, Miulescu, Panait, Biceanu, Delcea, Gălan şi Sânmărtean.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.