Cabinet medical pentru elevii din Călinești! Senatoarea Gorgiu s-a implicat personal!

0

Vești bune pentru elevii și părinții din comuna Călinești. Începând din 1 noiembrie, după îndelungi eforturi ale reprezentantului legal al părinților în Consiliul de Administrație al școlii, Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, în localitate a fost deschis un cabinet medical școlar.

Deși în comuna Călinești există încă din 2017 un cabinet autorizat, autoritățile locale nu au putut identifica soluții pentru asigurarea personalului medical necesar furnizării de servicii medicale de asistență școlară. Recent, demersurile au fost reluate de reprezentantul părinților, Ionuț Gheorghe, susținut de președintele Senatului României și al PNL Argeș, Alina Gorghiu, care a analizat toată procedura legală și a făcut eforturi susținute pentru ca acest cabinet de medicină școlară să funcționeze.

Acest cabinet de medicină școlară era foarte necesar în comuna Călinești, întrucât, la fel ca multe alte comune din țară, se confrunta cu un deficit de medici în unitățile școlare existente. În comuna Călinești funcționează nouă structuri școlare, coordonate de Școala Gimnazială din Vrănești, unde învață un număr de 1037 elevi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata