Cadastru gratuit la Bradu! Anunțul primarului Dan Stroe!

0

Zeci de terenuri din comuna Bradu urmează să fie cadastrate gratuit în următoarea perioadă, a anunțat edilul Dan Stroe. Administrația locală a avut o întâlnire cu reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară și urmează demararea unei campanii de informare publice prin care locuitorii comunei să poată beneficia de cadastrarea gratuită a proprietăților.

„Am avut o întâlnire cu reprezentanții ANCPI și urmează o campanie de informare publică prin care se va face o informare legată de procedură și pașii pe care îi avem de urmat în perioada următoare! Obiectul contractului îl reprezintă “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelelor din UAT Bradu”, declară primarul Dan Stroe.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a finalizat procedura de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 297 de unități administrativ-teritoriale (UAT) din 37 de județe. ANCPI a semnat contracte de prestări servicii pentru 228 de loturi (care reprezintă 228 de comune) dintre cele 240 atribuite în urma licitației.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata