Calina Dumitrescu – pusă la zid de către internauți!

0

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, a fost marea absentă de la evenimentul trist al familiei. Aceasta a preferat să petreacă la o zi de naștere a unei prietene. Cu toate că a postat o fotografie cu Mioara Roman și  a transmis mesajul de rămas-bun, Calina nu a scăpat de criticile internauților.

CITEȘTE ȘI: „SIMT LINIȘTE, PACE ȘI IUBIRE.” OANA ROMAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ ÎNMORMÂNTARE

Tânăra a fost mustrată de utilizatorii online, pe rețelele sociale, pentru că a preferat să se distreze, în loc să participe la funeraliile bunicii sale.

Se pare că fosta concurentă a competiției ”Bravo, ai stil” a preferat să se distreze la ziua de naștere a unei bune prietene și nu a ezitat să se afișeze pe rețelele sociale și să se filmeze în timp ce dansează și se amuză. Totuși, mama ei îi ia apărarea. Ulterior, Calina Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea alături de mama sa și de Mioara Roman, cu mesajul “RIP. Te voi iubi mereu, bunico!”.

”E foarte afectată!”

Fiica vitregă a lui Petre Roman le-a transmis tuturor criticilor că fiica ei a avut o relație specială cu Mioara Roman. Catinca Roman a spus că tânăra a fost devastată de moartea bunicii sale și a suferit cumplit.

”Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non-stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de-abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!

A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit sora Oanei Roman.

Catinca Roman, mesaj dur pentru critici

Catinca Roman a ținut să le explice răutăcioșilor motivul pentru care fiica ei a lipsit de la înmormântarea fostei soții a lui Petre Roman.

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate.

Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei. M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliul așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie.

E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu, una, nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai declarat sora Oanei Roman.

În urma criticilor primite și a fotografiilor cu ea apărute în presă, Calina Dumitrescu a decis să-și șteargă contul de Instagram.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata