Calitatea aerului după incendiul de proporții de lângă Arpechim! Anunțul prefectului Perianu!

 Prefectul Radu Perianu a transmis, în urmă cu puțin timp, care este calitatea aerului, în urma cumplitului incident care a izbucnit seara trecută la un depozit de solvenți de lângă Arpechim. Este vorba despre un foc violent care a ars pe sute de metri la o distanță destul de mică de Arpechim. Prefectul de Argeș a transmis un mesaj către populație prin care a transmis informații despre modul în care s-au organizat autoritățile pentru a localiza flăcările dar și ce indică rezultatele de laborator efectuate noaptea trecută.

„Autolaboratorul mobil de monitorizare a calității aerului amplasat aseara la cca. 700 m de locul incendiului a transmis în această dimineață datele înregistrate pe parcursul nopții în intervalul orar 02.00-06.00.

Măsurătorile ne confirmă că, la acest moment, nu există motive de îngrijorare, calitatea aerului fiind, chiar și în apropierea locației incendiului, în parametrii normali.De asemenea, stațiile fixe de monitorizare a calității aerului ne arata ca, in continuare, calitatea aerului se menține în parametrii normali.

Va reamintesc ca aceste stații fixe se află în  apropiere (Oarja, Pitesti) acestea furnizând informațiile actualizate în timp real  (www.calitateaer.ro) .”, transmite prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.