Campania „Fără penali în funcții publice” respinsă din cauză că listele cu semnături nu au fost aduse în dosar cu șină!

Campania USR „Fără penali” nu va ajunge pe masa parlamentarilor

Deși s-au chinuit luni bune pentru a strânge semnături, au deschis un hot-line și mai aveau un pic și ofereau diverse servicii pentru o simplă semnătură, toată campania a picat din cauza birocrației românești.

Useristii au depus semnăturile pentru ca inițiativa „Fără penali în funcții publice” să intre în forurile legislative, dar s-au trezit că toate planurile le-au fost date peste cap din cauză că le lipsea cel mai elementar obiect de birotică de la noi: dosarul cu șină!

Obișnuiți cu era digitală și cu Facebook-ul, membrii de partid au stat nopți întregi și au introdus datele semnatarilor într-un Excel, au făcut scanuri după liste, dar nimic nu mai contează.

Totul le-a fost respins pentru că nu aveau obiectul de bază al societății românești!

Acum, resemnati, useristii vor căuta peste tot sa găsească listele sau vor suna să îi găsească pe cei care au crezut în acest proiect și vor încerca să refacă totul. Am putea crede că au trimis acele liste la reciclat în schimbul hartiei igienice sau vor lua cu asalt coșurile de gunoi selective pentru a găsi printre desenele făcute în timpul ședințelor ceea ce este cel mai important!

Până una alta, trebuie să mai facă o investiție, pentru care vor cere din nou ajutorul oamenilor. USR va demara următoarea campanie, cu numele: „Ajutați-ne să strângem bani pentru dosarele cu șină!!!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.