Campionatul Național de Ju-Jitsu 2024 și-a desemnat câștigătorii!

0
Sala Polivalentă „Pitești Arena” a găzduit, în perioada 9-11 februarie 2024, Campionatul Național de Ju-Jitsu 2024. Organizat pentru toate categoriile de vârstă (U8, U10, U12, U14, U16, U18, U21, seniori & veterani) și pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (JJIF) (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza, Fighting & Show), campionatul a reunit, la Pitești, 870 de sportivi, de la 30 de cluburi din toată țara.
Evenimentul a fost un regal al artelor marțiale, reprezentând un test-event pentru Campionatul European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, care se va desfășura tot la Pitești Arena, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, în perioada 4 – 7 aprilie 2024.
Medaliile obținute de către cei mai buni dintre concurenți au fost oferite, în cadrul festivității de premiere, de către oficiali ai Federației Române de Arte Marțiale, precum și de către city managerul Municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, ca reprezentant al orașului-gazdă al competiției. Pe podium au urcat numeroși sportivi, medaliați în cadrul celor patru discipline de concurs, fiecare dintre acestea fiind compusă din secțiuni diferite, pe categorii de vârstă, sex și greutate: Duo (20 de secțiuni), Ne-Waza (72 de secțiuni), Fighting (72 de secțiuni) și Show (17 secțiuni).
Primele trei locuri în clasamentul pe cluburi au fost ocupate de:
1. BUDO SEISHIN – București;
2. ⁠MARINA – Constanța;
3. ⁠SHOW TIME – Sf. Gheorghe.
Trofeele Fair Play au fost acordate cluburilor:
1. VIPGUARD – Tecuci;
2. ⁠ASHIHARA KARATE – Pitești (antrenor Mihai Vătafu).
Clasamentele pentru toate competițiile desfășurate pot fi vizualizate prin accesarea link-ului:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata