CÂMPULUNG: Centrul de vaccinare comunitară încropit din ce s-a găsit la spital, primărie și policlinică

CÂMPULUNG: Centrul de vaccinare comunitară încropit din ce s-a găsit la spital, primărie și policlinică. Toate planurile de la sfârșitul anului s-au dat peste cap. Autoritățile locale au fost solicitate să găsească un spațiu unde să fie amplasate containere pentru formarea unui Centrul de vaccinare comunitară.

După ce a fost stabilit locul, adică în curtea Policlinicii din Câmpulung nu s-a putut închiria containerele pentru că nimeni nu și-a mai asumat chiria la ele.

Pe ultima sută de metri, două camere ale Policlinicii au fost transformate pentru a putea fi folosite drept Centru de vaccinare comunitară. Acesta va deveni funcțional din data de 18 ianuarie.

,,A fost făcut pe același principiu de funcționare al lucrurilor în țara asta: șantajul! Ne e greu să ne pregătim din timp, ne e greu să ne organizăm din timp și ne e greu să nu facem lucrurile de pe o zi pe alta. Ne e greu să fim fermi și să luam decizii (orice decizii). Am făcut un centru fără bani, fără legi fără posibilități de angajare a oamenilor și fără avize primite până astăzi. Totul se rezolvă “din mers”, ca la noi!”, a scris Andrei Aron pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.