Când a avut loc crima de pe Aleea Căminelor! Prim-procurorul Palaghia – primele declarații!

0

Noi detalii terifiante ies la suprafață în cazul crimei de pe Aleea Căminelor din Pitești în care un bărbat de 78 ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit și lăsat să putrezească în casă. Laurențiu Palaghia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a anunțat că cercetările la fața locului au fost încheiate și s-a stabilit că bătrânul a fost văzut ultima dată în cursul zilei de duminică, motiv pentru care se crede că atunci ar fi fost comisă și crima.

De asemenea, acesta a mai precizat că judiciariștii au început cercetările criminalistice la autoturismul victimei cu care, se pare, că ar fi plecat fiul său în vârstă de 16 ani, principalul suspect din acest caz. Mai mult, tânărul se afla în aceste momente la audieri, iar în urma cercetărilor se va stabili dacă va fi lăpsat liber sau va fi arestat preventiv.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș se află în cercetare un dosar privind infracțiunea de omor. Este vorba despre o victimă, bărbat, de 78 ani, găsită decedată la domiciliu. Din primele aspecte care rezultă din cercetările la fața locului, bărbatul era decedat de mai mulote zile. Ultima oară a fost văzut în viață a fost duminică. A fost găsit la primele ore ale dimineții la locuința sa. Acesta prezenta mai multe lovituri de cuțit.

Cercetarea la fața locului este încheiată, însă cercetările continuă în acest moment cu analiza și examinarea criminalistică a autoturismului victimei, care a fost găsit într-o altă locație din municipiul Pitești și care se pare că a fost folosit de fiul victimei, minor, în vârstă de 16 ani.

CITEȘTE ȘI: SE MĂREȘTE CERCUL DE SUSPECȚI ÎN CAZUL CRIMEI DE PE ALEEA CĂMINELOR! DESCOPERIREA POLIȚIȘTILOR!

Fiul al victimei care face parte din cercul persoanelor bănuite la acest moment și care urmează să facă obiectul audierilor la Parchet” a declarat Laurențiu Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Vă reamintim faptul că un copil de 16 ani este principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Căminelor unde un bătrân a fost găsit fără suflare și în stare de descompunere noaptea trecută. Din primele informații, fosta soție a victimei a mers la casa unde locuia bărbatul pentru a-și căuta fiul care nu răspundea la telefon. După ce a bătut minute în șir la ușă și a văzut că nu îi răspunde nimeni, femeia a avut o presimțire și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și pompierii pentru a sparge ușa.

După ce au intrat în imobil, anchetatorii și militarii au făcut descoperirea șocantă: bărbatul zăcea pe podea fără viață fiind acoperit cu o pătură și mai multe haine. În urma primelor cercetări, judiciariștii au descoperit că acesta avea și mai multe tăieturi pe corp și era în stare de putrefacție, fiind mort de mai multe zile.

Potrivit surselor noastre, în urma primelor probe adunate, principalul suspect din cazul crimei ar fi chiar fiul bărbatului, un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta, se pare, că este cunoscut consumator de droguri, iar în momentul în care a fost găsit de anchetatori într-o parcare aflată la trei kilometri de locuința sa ar fi fost sub influența stupefiantelor. Tânărul se află în aceste momente la audieri, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a pune cap la cap cum s-a petrecut cutremurătoarea crimă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata