Când scăpăm de frig? Prognoza meteo pentru luna februarie!

0

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat recent cum va fi vremea până pe data de 27 februarie 2023. Meteorologii estimează că urmează două săptămâni cu temperaturi scăzute, mai mici decât cele normale pentru această perioadă. Însă, după jumătatea lunii februarie începe să încălzească și vom avea temperaturi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

De asemenea, meteorologii au anunțat că probabilitatea de precipitații este mai mare în primele două săptămâni din luna februarie.

30.01.2023 – 06.02.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână local în sud-est și la munte, dar și mai ridicate în extremitatea de nord-est, sud-vest și de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zonele montane, dar și în general deficitar în regiunile extracarptice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

06.02.2023 – 13.02.2023

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, sud-estice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

13.02.2023 – 20.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, local în regiunile sudice, nord-estice și în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea sud-estică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

20.02.2023 – 27.02.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, dar și ușor excedentare în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata