Când și unde vor fi înmormântate victimele criminalului de la Bascov! Au fost ridicați de la morgă!

0

Trei dintre cadavrele celor cinci persoane ucise cu sânge rece de criminalul din Bascov au fost ridicate, în această dimineață, de la morgă. Este vorba despre mama, tatăl și fratele criminalului care vor fi înmormântați mâine în Bascov, în apropiere de casă. Rudele criminalului din Bascov sunt cei care se ocupă de înmormântare. 

CITEȘTE ȘI: CUM EXPLICĂ CRIMINALUL MASACRUL DE LA BASCOV! DE CE A DECIS SĂ OMOARE? MĂRTURII ȘOCANTE!

Sora și nepoata criminalului vor fi înmormântate sâmbătă la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești. La înmormânare sunt așteptate sute de persoane, colegi de grădiniță și antrenament ai micuței, dar și angajați ai Spitalului Militar, colegi de serciciu ai femeii ucise și ai soțului ei, medicul Rusu.

Reamintim că marți, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata