ziarobiectiv.ro

Când va fi dat în folosință Drumului Expres Craiova-Piteşti! Anunțul ministrului Transporturilor!

0

Când va fi dat în folosință Drumului Expres Craiova-Piteşti! Anunțul ministrului Transporturilor!

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a anunțat recent, în urma unei vizite împreună cu reprezentanţii Companiei de Drumuri, că inaugurarea totală a Drumului Expres Craiova – Piteşti se amână cu un an.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

Sorin Grindeanu s-a arătat nemulțumit de stadiul lucrărilor de pe tronsonul unu, cel mai mic de altfel, tronson de care se ocupă o firmă din Turcia, după ce în vară, tot din cauza mobilizării slabe, ministrul a reziliat contractul constructorilor italieni.

„Nu e mobilizare bună pe lotul 1. 75 de oameni azi şi aproximativ 70 de utilaje. Scuzaţi-mă, dar nu e mulţumitor. Atenţionare. Deocamdată atenţionare pentru lotul 1 şi pentru centura Craiovei.”, a anunțat Sorin Grindeanu.

În schimb pe tronsonul 3 între Slatina și Colonești, lucrăriile au avansat. „Până la sfârşitul anului acesta se dă în circulaţie acest tronson 3 de peste 31 de kilometri şi menţin pentru lotul 1 şi lotul 4 ca anul viitor întreaga bucată de drum expres să fie în circulaţie.”, a mai anunțat Sorin Grindeanu.

Ministerul Transporturilor promite că până la finalul anului viitor tot Drumul Expres Craiova – Piteşti, care are 120 km și care a costat un milliard de euro,  va fi dat în folosinţă. Odată inaugurat, se va putea circula de la Craiova la Constanţa pe şosele de mare viteză.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata